Avgift för parkeringsplats

Styrelsen har beslutat att höja avgiften för hyra av parkeringsplats from 2016-07-01 till 400kr/månad. Detta för att bättre återspegla kostnaden för att parkera på gatorna i området.

2 thoughts on “Avgift för parkeringsplats

 1. -Ok. att betala för garanterad p-plats,vad som dock vore önskvärt är ett bättre underhåll av dessa.Höst och blöt vinter står vissa av bilarna i permanenta vattenpölar på grund av sättningar underlaget.Finns det ngr. planer på att förbättra/åtgärda detta?
  -Samma underhållsproblem kan ses på den gemensamma innergården vad gäller stenbelagda gångar. På sina håll har stenar lossnat och det är en tidsfråga innan ngn. snubblar olyckligt på dessa..Finns planer på åtgärder?
  -Noterat att efter omläggning av belysning i gemesamhetsutrymmen är ljuset tänt hela nätterna i tvättstugan ,Randersväg. Kanske skall så vara?

 2. Hej Anders
  Tack för dina kommentarer.
  En översyn av underhållsplanen kommer göras under April månad och vi tar dina synpunkter i beaktande vad gäller både parkeringsplatser samt gångar på innergården.
  Beroende på det totala behovet av underhåll för hela fastigheten görs en prioritering av vad som behöver göras när och vad föreningen har råd med eller om vi behöver höja avgifter någonstans. För närvarande är det provtagning av balkongerna samt redan beslutade åtgärder för värmesystemet som står i fokus enligt gällande plan. Framförallt värmesystemet är en åtgärd som ska kunna spara pengar för föreningen och därmed har hög prioritet.
  Belysningen i källaren släcks aldrig helt men den ska gå ner på minimum om det inte finns någon som rör sig i utrymmet, detta för att skapa trygghet i att det alltid finns ett visst grundljus även längre bort i gången. I trapphusen ska den släckas helt på dagtid (via ljus-sensor i lampan) då det kommer in ljus utifrån men under nattetid tändas automatiskt när man rör sig. Lamporna är extremt energisnåla LED vilket gör att förbrukningen från belysning i gemensamma utrymmen är väldigt låg i dagsläget.
  Mvh
  Erik för styrelsen i Brf Ribe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA image
*